Recipes from Ingredient: Komijn
Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.
De Marokkaanse Tajine van Bissara
Probeer deze Marokkaanse Tajine van Bissara, een romige tuinbonenpuree met olijfolie en komijn. Ontdek het ...
Lees meerTajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus
Geniet van deze zachte visgehaktballetjes in een rijke, kruidige tomatensaus. Dit traditionele Marokkaanse gerecht is ...
Lees meerMarokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven
Deze Marokkaanse kefta tajine met tomatensaus en olijven is vol van smaak en perfect voor ...
Lees meerMarokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven
Een eenvoudige en smaakvolle Marokkaanse tajine met verse zeebaars, citroen en olijven, ideaal voor een ...
Lees meerTajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept
Een smakelijke tajine met kip, een unieke combinatie van smaken met geconserveerde citroen en olijven, ...
Lees meerVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Lees meerGevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui
Vandaag heerlijke gevulde aubergine met gehakt, en rijst met prei en ui. Tijd voor een ...
Lees meerGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Lees meerMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meer