Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

2017-12-30
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met ziet zaytoen (olijfolie) en een kopje ne3ne3 thee. Is echt maar een paar minuten werk!

Ingrediënten

  • Ik gebruik een glas van ongeveer 200 ml
  • - 1 glas fijne smida (fijn griesmeel)
  • - 1 glas grove smida / grof griesmeel. (je mag ook alleen fijne smida gebruiken)
  • - 1 ei
  • - 2 theelepel zout
  • - Half zakje bakpoeder
  • - 150 lauwe melk
  • - boter

Werkwijze

Stap1

Alles ingrediënten goed mixen met een garde. Hierna je koekenpan licht invetten met een beetje boter. Daarna doe je een beetje fijne griesmeel op de bodem. Vervolgens giet je je harcha mengsel erin en laat je het rustig gaar worden.

Eet smakelijk simpel maar ooo zoo lekker.

Succes allemaal!

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 131
Beoordeel dit recept

131 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.