Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

2017-12-30
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met ziet zaytoen (olijfolie) en een kopje ne3ne3 thee. Is echt maar een paar minuten werk!

Ingrediënten

  • Ik gebruik een glas van ongeveer 200 ml
  • - 1 glas fijne smida (fijn griesmeel)
  • - 1 glas grove smida / grof griesmeel. (je mag ook alleen fijne smida gebruiken)
  • - 1 ei
  • - 2 theelepel zout
  • - Half zakje bakpoeder
  • - 150 lauwe melk
  • - boter

Werkwijze

Stap1

Alles ingrediënten goed mixen met een garde. Hierna je koekenpan licht invetten met een beetje boter. Daarna doe je een beetje fijne griesmeel op de bodem. Vervolgens giet je je harcha mengsel erin en laat je het rustig gaar worden.

Eet smakelijk simpel maar ooo zoo lekker.

Succes allemaal!

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 98
Beoordeel dit recept

98 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.