Recipes from Ingredient: Roodbaars

Roodbaars is in de laatste jaren een belangrijke consumptievis geworden door zijn fijne smaak en stevige vlees. Jonge roodbaars leeft in fjorden, baaien en algemeen in de kustzone. De volwassen dieren gaan verder de zee in, tussen 100-1.000 meter diepte, waar ze in groepjes bij elkaar leven. Ze voeden zich met diepzeegarnalen en haring.

Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

Waardering:(3.3 / 5)

Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...

Lees meer
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recept categorie: ,
Waardering:(4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...

Lees meer