Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek
2013-01-27- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 5 stuks
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 45m
Ingrediënten
- - 350 gr bloem
- 150 gr smid de fijne
- 1 zakje gist die groene of half blokje gist + half zakje bakpoeder
- zout
- ongeveer 700 ml water.
Werkwijze
Stap1
Alles mengen en ongeveer 1 uur laten rijzen.
Elke keer na gebruik van de koekenpan onder koud water houden dus het beslag niet in een warme koekenpan gieten.
Nadat je het beslag in de koekenpan hebt gedaan even op hoog vuur zetten zodat je mooie gaatjes krijgt en daarna het vuur zachter zetten.
Besahtkom!!!
Gemiddelde waardering
(3.4 / 5)
8 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend