Besara

2008-10-24
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 ½ kopjes spliterwten
    ½ bos lenteui dun gesneden
    ongeveer ½ liter water
    olijfolie
    komijnpoeder
    teen knoflook gesnipperd
    chilipoeder
    zout
    2 plakjes( halal) salami in een dunne slieten snijden
    3 stuks knakworstjes schuin in plakken snijden

Werkwijze

Stap1

Erwtensoep en ½ liter water toevoegen en soep al roerend aan de kook brengen.
Soep indien nodig met wat extra water verdunnen(Soep mag niet dik…) Vuur laag draaien en ± 30 minuten laten koken
Als de soep bijna gaar voeg de lente ui bij en komijn, knoflook, zout, chili, olie, worst, salami en laat het nog 5 min koken.

Sneetjes roggebrood erbij serveren. Of wat jezelf lekker

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door fatima_tajine aan 25-11-2008

    ik lust geen baisara

  2. Geplaatst door sadiye aan 25-11-2008

    waarom niet?

  3. Geplaatst door elviarr aan 30-11-2008

    is lekker en gezond

  4. Geplaatst door pumilio aan 20-01-2009

    Kun je mij s’nachts voor wakker maken.

    Heerlijk met olijfolie en spaanse peper.

  5. Geplaatst door elviarr aan 01-02-2009

    hahah

  6. Geplaatst door chocolate aan 19-05-2009

    lekker ben benieuwd, ga het vandaag nog proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.