Chermoulazalm
2008-12-10- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 2 kleine tenen knoflook gehakt
1 tl gemalen komijn
1 tl korianderpoeder
?½ tl paprikapoeder
1 tl harissa
plukje saffraandraadjes
1 el citroensap
2 handenvol gehakte koriander
2 handen gehakte muntblaadjes
21/2 el olijfolie
4 zalmfilets circa 175 gram
Werkwijze
Stap1
Maak de chermoula door de knoflook, specerijen, harissa, saffraan, citroensap, kruiden en olie te pureren. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestrooi de vis met zout, strijk er de helft van de chermoula over.
Bestrooi de andere kant met zout en bestijk met met de rest van de chermoula. Dek de vis goed af met folie en bak 12 minuten in de over tot de vis net gaar is.
Gemiddelde waardering
(0 / 5)
0 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Trudy aan 20-12-2008
Heb het gerecht nog niet gemaakt,kan nog geen commentaar geven.