Chermoulazalm

2008-12-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 kleine tenen knoflook gehakt
    1 tl gemalen komijn
    1 tl korianderpoeder
    ?½ tl paprikapoeder
    1 tl harissa
    plukje saffraandraadjes
    1 el citroensap
    2 handenvol gehakte koriander
    2 handen gehakte muntblaadjes
    21/2 el olijfolie
    4 zalmfilets circa 175 gram

Werkwijze

Stap1

Maak de chermoula door de knoflook, specerijen, harissa, saffraan, citroensap, kruiden en olie te pureren. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bestrooi de vis met zout, strijk er de helft van de chermoula over.

Bestrooi de andere kant met zout en bestijk met met de rest van de chermoula. Dek de vis goed af met folie en bak 12 minuten in de over tot de vis net gaar is.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door Trudy aan 20-12-2008

    Heb het gerecht nog niet gemaakt,kan nog geen commentaar geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.