Franse uiensoep

2009-10-27
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 6 uien,
    2x runderbouillon,
    tabasco (sambal kan ook),
    1 liter water,
    30 gram boter,
    beetje olie,
    worchestershiresaus.
    Kleine ringetjes stokbrood met gesmolten kaas.

Werkwijze

Stap1

Je snijd de uien in halve ringen en pakt een grote pan bakt eerst de ringen goudbruin met de boter en beetje olie (totdat ze zacht aanvoelen) daarna blus je ze af met de bouillon ( die je hebt vermengd met 1 liter water). Paar druppels worchestershiresaus/en tabasco. Ongv haf uurtje laten sudderen. Stokbrood ringetjes in de oven met de kaas totdat deze smelt.

Dan een kom met de soep erin en stokbroodje erbovenop.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (0)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.