Tajine gehakt met groenten-pruimen-krieltjes

2008-07-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kg lamsgehakt
    200 gr snijbonen klein snijden
    3 tomaten
    1/2 courgette in dikke schijfjes snijden
    1 ui
    4 eetlepels koriander
    1 teen knoflook
    zout
    gemberpoeder
    zwarte peper
    saffraan poeder
    olijfolie
    500g krieltjes bakken in olie goudbruin
    200 gr pruimen

Werkwijze

Stap1

Vermeng gehakt met gemberpoeder, zout, peper, knoflook, koriander vervolgen maak je ervan een kleine balletjes.verhit de olie in tajine en bak hier in gehaktballetjes.dan de snijbonen, courgette, pruimen erbij laat het nog 30 minuten...

Op alle laatst voeg je de gebakken krieltjes erbij.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.