Tajine gehakt met groenten-pruimen-krieltjes

2008-07-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kg lamsgehakt
    200 gr snijbonen klein snijden
    3 tomaten
    1/2 courgette in dikke schijfjes snijden
    1 ui
    4 eetlepels koriander
    1 teen knoflook
    zout
    gemberpoeder
    zwarte peper
    saffraan poeder
    olijfolie
    500g krieltjes bakken in olie goudbruin
    200 gr pruimen

Werkwijze

Stap1

Vermeng gehakt met gemberpoeder, zout, peper, knoflook, koriander vervolgen maak je ervan een kleine balletjes.verhit de olie in tajine en bak hier in gehaktballetjes.dan de snijbonen, courgette, pruimen erbij laat het nog 30 minuten...

Op alle laatst voeg je de gebakken krieltjes erbij.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.