Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

2018-02-09
  • Bereidingstijd : 20m
  • Kooktijd : 15m
  • Klaar in : 60m
Beoordeel dit recept:

Het recept van Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie. Deze msemmens kun je ook vullen met andere soort vullingen zoals aardappels, kipfilet, vis. In onderstaand recept is spinazie met sambal gebruikt.

Ingrediënten

  • Deeg:
  • - Half kilo meel
  • - Half kilo griesmeel
  • - Een beetje zout
  • - Snufje bakpoeder
  • Vulling:
  • - spinazie
  • - lente uitje
  • - rode paprikapoeder
  • - theelepel sambal
  • - beetje zout

Werkwijze

Stap1

Deeg:

Kneden alle deegingrediënten met lauw water tot een soepele deeg. Ik doe het op gevoel dus ik zou echt niet weten hoeveel ml water erin gaat.

Als het deeg goed zacht is maak je kleine bolletjes en laat je het rusten voor een kwartier.

Stap2

Vulling maken:

Je kan kiezen uit spinazie, aardappel, gehakt of iets anders. Koop wat je zelf maar lekker vind.
Ik heb hier spinazie gebruik met lente uitje.

Lente uitje snijden en aanbakken. Daarna de spinazie erbij doen. klein beetje rode paprikapoeder en een theelepel sambal toevoegen als je ervan houdt.

Goed roeren, beetje zout en laten afkoelen en dan vullen maar.

Zie hier hoe je msemmen kan vouwen met vulling

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *