Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Traditionele Marokkaanse Harira Soep
Traditionele Marokkaanse Harira soep recept. Deze voedzame soep combineert linzen, kikkererwten en aromatische kruiden. Perfect ...
Lees meerDe Marokkaanse Tajine van Bissara
Probeer deze Marokkaanse Tajine van Bissara, een romige tuinbonenpuree met olijfolie en komijn. Ontdek het ...
Lees meerItaliaanse pizza met zeevruchten
Maak een klassieke Italiaanse pizza met zeevruchten voor een heerlijk diner met mediterrane flair.
Lees meerHeerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt
Sinds ik met succes steeds vaker Marokkaans brood bak, konden deze heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes ...
Lees meerMini tortilla’s
Ik plaatste al mijn recept voor een grote aardappeltortilla in een koekenpan, maar je kunt ...
Lees meerGevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella
Makkelijk te maken gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella.
Lees meerLoempiapakketjes met twee soorten kipvullingen
Vorig jaar maakte ik deze lekkere loempiapakketjes al eens, maar dit jaar heb ik ze ...
Lees meerPittige spinazie broodjes met feta en mozzarella
Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan bij harira! Wie ze ...
Lees meerCouscous salade voor 6 personen recept
Gisteren een buffetje gemaakt voor de surprise party van mijn prachtige mooie nichtje. Deze Couscous ...
Lees meer