Heerlijke Tortelini’s Pasta met Zalm en Champignons

2011-01-06
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Heerlijke tortelini pasta met zalm en Champignons. Tortellini is een Italiaanse pastasoort in de form van gevulde deegringetjes. De naam wordt ook gebruikt voor de gerechten die op basis van de pasta worden gemaakt. De noedels zijn gemaakt in de vorm van ringetjes. In deze ringetjes kan kaas, spinazie of gehakt zitten. Ze kunnen ook leeg zijn.

Ingrediënten

  • - Grand Italia Tortelini (met kaas- of spinazie vulling)
  • - Boursin Cuisine (staat bij slagroom en Crème fraîche)
  • - Gerookte zalmsnippers (of gerookte zalm voor op toastjes)
  • - Bakje champignons
  • - Gehakte spinazie (diepvries, geen A la Creme)

Werkwijze

Stap1

Kook de tortelini's in ruim water.

Bak in een koekenpan de champignons met de zalm en voeg daar na de spinazie toe. Zodra de Tortelini's gaar zijn deze afgieten en het mengsel van de zalm/spinazie en champignons toevoegen.

Aantal lepels boursin cuisine toevoegen en roeren maar! Serveren met een lekkere salade. Eet smakelijk.

p.s.: Foto van het eindresultaat volgt snel.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.