Kip met Rijst, champignons, prei en room

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 100g Rijst
    100g Kipfilet in blokje snijden
    4 a 5 Champignons door twee snijden
    ?½ Prei in ringen snijden
    Kerrie
    Nootmuskaat
    Zout
    olie
    1 Teen Knoflook
    pakje Room Culinair.

Werkwijze

Stap1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden.

Olie in pan verhitten en kip op matig vuur 2 min bakken.

Voeg de prei, en champignons toe bak het ca 3 minuten mee.vervolgens voeg je knoflook, kerrie, zout laat het geheel in eigen vocht ongeveer 15 minuten op laag vuur smoren.

Om het geheel af te maken de Room erdoor de saus roeren en maak het af met een beetje Nootmuskaat.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 13
Beoordeel dit recept

13 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door MisZChoCo aan 17-09-2008

    o0hh dit ziet er lkkr uit..!!!

  2. Geplaatst door elviarr aan 19-09-2008

    is ook erg lekker en neemt niet veel tijd in…..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.