Layla’s maizena koekjes

2006-05-04
  • Porties : 2 borden
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Voor het deeg
    * 9 ei geel
    * 3 kwart soepkom suiker
    * 1 pak bona
    * 2 vanillesuiker
    * 1 bak poeder
    * 800 Gram maizena ( in 1 pak zit 400 gram van koopmans) Gele pakjes zit er 200 gram in.
    Voor versiering
    Ongeveer 2 pakken cornflakes
    2 chocolade pasta
    3 pakken koffiewafels

Werkwijze

Stap1


Voorbereiding:

Je doet ei geel in en grote kom je roert het goed daarna doe je suiker en hele pak bona ook goed door elkaar mengen. Daarna doe je maizena en vanile suiker, bakpoeder goed kneden. als je er klaar bent maak je kleine bolltjes van het deeg. en dan in de oven op 200 graden ongeveer 10 min.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 24
Beoordeel dit recept

24 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (13)

  1. Geplaatst door asi aan 05-05-2006

    salam layla86 .dit heb ik nooit gedaan
    Maar het lijkt me wel lekker. Ik ga het mischien maken op de trouwfeest van mijn broer maar heb je echt alles precies uitgelegd? En wat bedoel je met de koffiewafels? Moet ik het erin rollen of …..?

  2. Geplaatst door layla86 aan 05-05-2006

    Esalaam aliekoem Klik op deze link kan je als goed zin ik heb veel foto’s er op. Deze koekjes zijn echt lekker. met dit recept heb je 2 marokkaanse borden

    http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=863825

    groetjes leila

  3. Geplaatst door asi aan 12-05-2006

    salam layla86. ik heb deze koekjes vaandag gemakt het was gelukt en was lekker.ik heb gemakt voor truowfeest van buren.bedankt.

  4. Geplaatst door mashallah aan 16-05-2006

    hallo layla86
    lijkt me heerlijk maar moet ik de chocolade pasta er op smeren,of hoe moet ik dat doen graag antwoord

  5. Geplaatst door layla86 aan 23-05-2006

    Esalaam aliekoem

    Je moet die chocolade pasta smelten met en beetje zonnebloem olie. a marie ( ik weet niet hoe je het moet schrijben.)smelten en dan doe je die koekjes in die chocolade depppen je doet het weer in die gemalen cornflakes er doorheen.

    als je het niet snapt moet je op die link klikken bovenaan. is duidelijker

  6. Geplaatst door niwahoo aan 26-05-2006

    hoeveel is 3 kwart siuker

  7. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 11-06-2006

    3 kwart soepkom., bedoelt ze.
    dus 3/4e van een soepkom

  8. Geplaatst door sjaahida aan 03-12-2006

    salam, jouw maizena koekjes lukken het best. die van jou zijn lekker zacht en vallen bijna uit elkaar echt lekker mashallah

  9. Geplaatst door JufSamira aan 26-12-2006

    Die van jou lukken inderdaad het best.Ik gebruik alleen geen chocopasta, maar echte chocola. Ik vind dat het beter smaakt.

  10. Geplaatst door nadia20 aan 28-09-2008

    Slm die van mij zijn 2x helaas mislukt terwijl ik het zoals uitgelegd heb gedaan, ze smelten in de oven. HELP wat doe ik verkeerd dan?

  11. Geplaatst door JufSamira aan 29-09-2008

    Gebruik echt bona en geen andere merk margarine. Daardoor kan het smelten.

  12. Geplaatst door sadiye aan 17-08-2009

    hmm

  13. Geplaatst door kaoutar302 aan 17-09-2009

    zaaaaaaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.