Roomkaaskoekjes

2007-05-06
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • ong 300 gram bloem
    2 a 3 lepels suiker
    1 zakje bakpoeder
    2 eieren
    300 gram La VACHE QUIRIT of fetakaas...wat je lekker vindt
    olie om in te frituren

Werkwijze

Stap1

Vermeng de gezeefde bloem met bakpoeder

In een kom eieren loskloppen ... suiker en kaas dit samen goed roeren vervolgens beetje bij beetjes bloem erbij.deze goed kneden

Mocht deeg droog zijn beetje lauw water erbij.

Maak een balletjes tengrootte van een walnoot en in heet olie goudbruin frituren.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 16
Beoordeel dit recept

16 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door sadiye aan 25-11-2008

    dat ziet er heerlijk uit

  2. Geplaatst door elviarr aan 24-05-2009

    zijn ook lekker met yellow corm maismeel
    i.v.p gewone meel.

  3. Geplaatst door sadiye aan 07-02-2011

    waar smaken deze naar zijn ze zacht of hard?

  4. Geplaatst door Fonnie aan 20-05-2012

    Heerlijk koekje, thank you Elviarr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.