Shoda Curry

2012-08-07
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Kip met rode curry

Ingrediënten

  • 600 gr kip
    - 4 stuks aardappelen
    - 3 stuks tomaten
    - 2 eetlepels gemberpasta
    - 30 gr madras curry
    - 2 stuks steranijs

Werkwijze

Stap1

Snij de kip in blokjes en marineer in twee eetlepels curry en laat een uur rusten

Neem een grote pot en doe er helft olie en helft boter in, laat smelten op een normaal vuur en voe de gesneden blokjes tomaten in en roer tot ze gaar zijn, voeg de kip, de gehalveerde aardappelen en de rest van de curry toe én een glas water...

Laat garen (ong 15min), proeven en ev. nog bijkruiden met madras curry

Serveren met basmati en verse chilli's

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.