Beghrir – Gringo

2013-05-22
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 250 gram fijn griesmeel
    - 150 gram bloem
    - 3 glazen lauw water
    - snufje zout
    - 2 zakjes bakpoeder
    - 1 eetlepel gist

Werkwijze

Stap1

Meng het water, zout, gist, meel en bakpoeder ongeveer voor 5 minuten samen mixen en dan voor 40 minuten laten rijzen! Na het rijzen kun je nog wat water toevoegen als het beslag te dik is.

Afbakken in een Tefal pan en na een beghrir te hebben gebakken even omspelen met wat water en weer de volgende bakken.

Wanneer je Beghrir klaar zijn smeer je ze in met wat olijfolie en strooi je hier wat suiker overheen!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.