Surinaamse spaghetti

2009-08-02
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Halve ui
    Half blikje tomatenpuree
    Ketjap
    5 takjes peterselie
    4 teentjes knoflook *eerst fijnstampen of heel fijn snijden*
    Rood pepertje (een kwart)
    zout en peper
    Op de foto was ik de peterselie vergeten, maar doe dit er normaal wel doorheen.

Werkwijze

Stap1

Op 1 pak spagethie. (spagethie eerst afspoelen met koud water) Het sausje moet ongeveer 2/3 cm hoog zijn (aan t begin ) Daarna er doorheen scheppen tot het warm is koken als de smaak niet goed is extra ketjap erdoor

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door sadiye aan 02-08-2009

    hmmmmmmmmmm lekker

  2. Geplaatst door sadiye aan 02-08-2009

    dit was dus jouw avond eten vandaag is leuk je maakt het als je avond eten endan zet je op tajin 😀

  3. Geplaatst door PrincessChida aan 02-08-2009

    ja het is heel erg lekker! 🙂 hhahah ik heb dat niet vandaag op een tijdje geleden al maar had geen zin om de foto van me telefoon af te halen hhaha :p

  4. Geplaatst door sadiye aan 02-08-2009

    hahahahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.