Tonijnsteaks met tomatentapenade

2005-10-05
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 5m
  • Kooktijd : 10m
  • Klaar in : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 6 eetlepels olijfolie
  • - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
  • - tonijnsteaks in olijfolie (140 g)
  • - 1 komkommer
  • - 1 winterpeen
  • - eetlepels sladressing bieslook (fles a 270 ml)
  • - eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten

Werkwijze

Stap1

In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken.

Stap2

In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven.

Stap3

Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 2 el tapenade scheppen.

Stap4

Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.

dit is echt lekker…dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.