Vis in de oven

2005-10-17
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 grote vissen (of meer)
    - ui
    - rode paprika
    - groene paprika
    - olie
    - een beetje zout
    - citroen

Werkwijze

Stap1

Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .

Doe de ui op de bodem van de ovenschaal en doe dan de paprika en citroen erop en besmeer de groenten ook met chermoula. Doe de vis erop en giet olie over de vis en de groenten.

Dek alles goed toe met aluminiumfolie zodat er geen stoom eruit kan en bak het gaar in de oven. Op ongeveer 200 tot 250 graden in de oven in een uur gaar bakken.

Serveer de vis met de tomatensaus, olijven en schijfjes citroen er bovenop  

Chermoula: (knoflook, kezbour, peper, chilipoeder, paprikapoeder, zout, en komijn)

Tomatensaus: 1 kg tomaten, 2 uien, olie en een beetje van chermoula.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 17-10-2005

    lekker!

  2. Geplaatst door ceuta aan 18-10-2005

    mmm ziet er geweldig uit

  3. Geplaatst door oemnizar aan 18-10-2005

    Baraka allahoe fikoem.

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.