Chococake gevuld met slagroom

2013-02-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 60m

Ingrediënten

  • eieren
    - 100 gr cacao
    - 50 gr suiker
    - 2 vanillesuiker
    - 100 ml melk
    - 150 gr gesmolten boter
    - zelfrijzend bakmeel (heb ik niet gewogen, gewoon op gevoel tot je een mooi cake beslag krijgt.)

Werkwijze

Stap1

Bakken op 180 graden gedurende 30 min, bakvorm 26 cm

Bakken, laten afkoelen, slagroom stijfkloppen met een zakje klopfix en een zakje vanillesuiker ( eventueel mengen met mascarpone na het stijfkloppen)

Taart doormidden snijden en vullen.

Bedekken met 200 gr gesmolten melkchocolade en 100 gr witte chocolade.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Geroosterde paprika

    Geroosterde paprika

  • Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

    Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

  • Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

    Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door selwa31 aan 25-02-2013

    mmmmm ziet er heel lekker uit ik ben dol op chocolade caks. ga deze zeker vant weekent is proberen.

  2. Geplaatst door tchoepita aan 06-03-2013

    ziet er heerlijk uit!

  3. Geplaatst door laatje aan 22-05-2016

    ik zie geen recept. alleen ingrediënten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *