Pasta salade

2014-08-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 zak gekleurde gekrulde pasta
    - 1/2 groene paprika
    - 1/2 rode paprika
    - 1 blik mais
    - 1 blik artisjok
    - 1 potje gesneden zwarte olijven
    - feta kaas
    - 2 lenteuitjes
    Dressing:
    - 1/2 potje groene pesto
    - 2 eetlepels mosterd
    - zout naar smaak
    - snufje knoflookpoeder
    - snufje peper
    - scheutje olie en azijn.

Werkwijze

Stap1

Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.

Snijd de artisjok en de lente uitjes.

Voeg de rest van de ingrediënten toe.

Dressing:

- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
-scheutje olie en azijn.

Roer de dressing door de pasta salade en doe in een bord.

Voor de versiering kun je je fantasie z'n gang laten gaan!! 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.