Lange vingers met slageroom

2006-12-11
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • 1 pakjes lange vingers.
    1 zakje klopfix
    vanillesuiker
    volle melk (om in te dompelen)
    1 pakje slagroom.
    kokos

Werkwijze

Stap1

slagroom maken:
pak slagroom + 1 zakje klopfix+ vanillesuiker dat ga je met de mixer mixen tot je slagroom heb.

Dan ga je een lange vinger in de melk dompelen en dan doe je slagroom weer een lange vinger in de melk dompelen en dan aan elkaar plakken en dan door de kokos. en als je dat allemaal heb gedaan doe je ze bedekt
in de koelkast voor een nachtje.

dompel de koekjes maar 1 keer in melk anders worden ze te zacht..

’t is beetje een vage foto zo komen ze onveer eruit te zien.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (12)

  1. Geplaatst door lady_danger aan 15-12-2006

    toppie

  2. Geplaatst door citroentje aan 15-12-2006

    leuke ideetje….hoe kom je erop!!!

  3. Geplaatst door mijngevoel aan 10-01-2007

    ik heb ze eergisteren gegeten bij een fam bezoek.Zag er heel leuk uit en smaakte heerlijk.Echt een feestelijk en gebakachtig koekje..

  4. Geplaatst door libeluli aan 19-01-2007

    SALAM SALMITA
    DEZE GA IK INSHALLAH VANAVOND MAKEN, MORGEN EENBEZOEKJE BRENGEN MET DEZE HEERLIJKE KOEKJES, IKLAAT JE WETEN
    ALEIKOUM SALAM

  5. Geplaatst door libeluli aan 22-01-2007

    salam salmita, deze hebik gemaakt en ze waren lekker.ook heb ik een variatie ervan gemaakt: de koekjesop de bodem vd schaal, de slagroom erop met vainileesuiker gemixt, blikje pezikke in halve maantjes, en dan kokos, en dan 2 uur in de koelkast, lekker snel en handig_!daaaaaaaaag aleikoum salam

  6. Geplaatst door Sumaya aan 02-03-2007

    salaam sis, lijkt me heerlijk. Maar is het nou een soort gebakje, moet je het dan met een vrokje eten, of is het wel een beetje handzaam hhaa

  7. Geplaatst door libeluli aan 02-03-2007

    salam aleikoum, ik zal je efe uit de brand helpe, je kan ze gewoon met je handen eten, en ze zijn echt gruwelijk lekker want ik heb ze laatst weer gemaakt! gewoon doen. aleikoum salam libby

  8. Geplaatst door sjaahida aan 03-03-2007

    deze ga ik zo denk ik ook maar maken voor morgen maar dan met choco glazuur eroverheen en dan de cocos

  9. Geplaatst door sjaahida aan 03-03-2007

    salaam ik heb ze ook gemaakt helaas niet meer met glazuur daar had ik geen tijd meer voor maar ze zijn inderdaad lekker

  10. Geplaatst door Sumaya aan 28-03-2007

    is het normaal dat ze zo slap worden, ook in de koelkast blijven het van die slappe dingen, ik kan ze niet eens normaal oppakken.
    En de slagroon, moet je die helemaal dik kloppen of moet die nog een betje vloeibaar blijven??

  11. Geplaatst door sjaahida aan 28-03-2007

    je moet ze echt gelijk weer uit de melk halen anders worden het idd van die slappe dingen dat had ik ook. de slagroom moet helemaal dik neem ik aan. dat heb ik wel gedaan

  12. Geplaatst door lallakouzina aan 11-03-2010

    Hallo dames,kan ik ze ook 2 dagen goed verpakt in de koelkast bewaren?Zijn ze dan nog goed?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.