Gekruide toats voor bij de soep

2006-10-08
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Halfje wit brood (oud of vers)
    - 2 Teentjes knoflook geperst
    - heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
    - geraspte jonge kaas

Werkwijze

Stap1

- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..

-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg

- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood

en leg deze appart.

- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie

- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..

- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.

-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven

Serveren met een soeppie, heerlijk

(kan met olijf en met zonnebloem olie)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss france aan 09-10-2006

    hmm lekker thanks

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (1)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.