Gekruide toats voor bij de soep

2006-10-08
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Halfje wit brood (oud of vers)
    - 2 Teentjes knoflook geperst
    - heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
    - geraspte jonge kaas

Werkwijze

Stap1

- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..

-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg

- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood

en leg deze appart.

- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie

- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..

- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.

-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven

Serveren met een soeppie, heerlijk

(kan met olijf en met zonnebloem olie)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door miss france aan 09-10-2006

    hmm lekker thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.