Gekruide toats voor bij de soep
2006-10-08- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- - Halfje wit brood (oud of vers)
- 2 Teentjes knoflook geperst
- heeel klein beetje verse of gedroogde peterselie
- geraspte jonge kaas
Werkwijze
Stap1
- meng de olie met de geperste knoflook en laat dit 10 minutjes inwerken ..
-na de inwerktijd zeef je de olie en gooi je de knoflook weg
- Haal met een limonade glas rondjes uit het brood
en leg deze appart.
- Rasp de kaas en meng deze met de peterselie
- Haal de boterhamrondjes door de olie, niet teveel erin druken anders word het baggervet..
- leg deze in de oven en laat ze mooi goudbruin worden en lekker knapperig.
-bestrooi ze op het laats met het kaas mengsel en laat dit nog even smelten in de oven
Serveren met een soeppie, heerlijk
(kan met olijf en met zonnebloem olie)
Gemiddelde waardering
(0 / 5)
0 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door miss france aan 09-10-2006
hmm lekker thanks