Recipes from Ingredient: Cheddar
Cheddar is een gele tot oranje-gele, wat pittig smakende van koemelk gemaakte harde kaas die oorspronkelijk alleen gemaakt werd in Cheddar, een dorp in het Engelse Somerset. Tegenwoordig wordt Cheddar gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, de Ierse Republiek, Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Zweden. Meestal gaat het daarbij om massaproductie en de kwaliteit en smaak varieert sterk. De pittige smaak ontstaat door het rijpingsproces, dat bij ambachtelijk vervaardige kaas wel twee jaar kan duren. De typische oranje kleur ontstaat door toevoeging van orleaan.
Gehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerZelfgemaakte kentuckyburgers
Heerlijke zelfgemaakte kentuckyburgers, lekker voor bij de lunch, of als extra gerecht.
Lees meer