Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Heerlijk Marokkaanse Vistajine
Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, ...
Lees meerMini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ...
Lees meerGamba’s al ajillo – Garnalen met knoflook
Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook Spaans, voorgerecht, 4 personen, Garnalen ontdooien door ze ...
Lees meerMini pizza
Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerChurros gefrituurde deegstengels heerlijk met Marokkaanse thee
Churros - gefrituurde deegstengels, dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee! ...
Lees meerHarira – tomatensoep
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerMarokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken ...
Lees meer



