Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Waardering:(4.1 / 5)
Ik heb dit recept uit een blad gehaald, hij lijkt me eg lekker
Lees meer
Waardering:(3.6 / 5)
Views: 41.359 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.6 / 5)
heerlijk Chocolade-aardbeien Taart
Lees meer
Waardering:(2.8 / 5)
Views: 37.307 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.5 / 5)
Foto plaats ik een ander keer..
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
cake met cocos ik heb voor de verandering een keer wat roze kleurstof toegevoegd
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
DEZE CAKE IS ECHT LEKKER, MAAR JA DAT IS MIJN MENING HAHAH!!
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Views: 34.581 Deel dit recept met anderen
Lees meer