Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar
Lees meerHarira met bruine linzen
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meerCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...
Lees meerTurkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen
Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Lees meerGevulde kip met rijst uit de oven
gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!
Lees meerTurkse pizza – Lahmacun
Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft ...
Lees meer