Bosvruchten tiramisu

2012-08-07
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 250gr bosvruchten (vers of ingevroren)
    - 400gr Philadelphia naturel light
    - 200gr yoghurt
    - 2 Koffielepels citroensap (oftewel 10 ml)
    - 4 el suiker
    - 125gr lange vingers
    - 100 ml sinaasappelsap

Werkwijze

Stap1

1: Meng de Philadelphia met de yoghurt, de suiker en het citroensap. (met een mixer is het handigst)

2: Laat de helft van de lange vingers in het sinaasappelsap weken en schik ze op de bodem van een rechthoekige vorm. Verdeel er de helft van het Philadelphiamengsel over en schep hierop de bosvruchten.

3: Bedek met nog een laag lange vingers (gewoon droge en niet geweken in sinaasappelsap) en Philadelphiamengsel. Vervolgens werk je het af met wat bosvruchten. Als finishing touch heb ik één lange vinger gekruimeld over de Tiramisu.

Tiramisu minstens 1 uur in de koelkast laten opstijven en daarna lekker smullen!
Veel succes en ik hoor graag of het is gelukt!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door naamloos1 aan 07-08-2012

    oh apart, philadelphia. nooit gedaan maar zeker een idee om te proberen. Kun je me ook vertellen hoe dat dan word? Is het te vergelijken met mascarpone? en qua smaak? niet zuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.