Citroen frosting

2009-01-13
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 90 gram suiker
    100 gram poedersuiker
    50 gram boter
    3 eetlepels citroensap (vers of uit een flesje)
    ik heb uit een flesje gebruikt

Werkwijze

Stap1

Mix dit allemaal samen tot het een dikke laag is geworden (ongeveer 5 minuutjes).

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

    Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

    Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (7)

  1. Geplaatst door ummsalman aan 18-01-2009

    wat kun je ermee doen?

  2. Geplaatst door vuurtje aan 18-01-2009

    als vulling?

  3. Geplaatst door xchidax aan 18-01-2009

    je kunt dit op cupcakes doen, en tussen een laagjes cake
    zoals dit: http://www.manic.com.sg/blog/images/cupcake.jpg

  4. Geplaatst door ummsalman aan 17-02-2009

    oeh..jammie…

  5. Geplaatst door sjaahida aan 17-02-2009

    De Nederlandse naam voor frosting is Glazuur… 🙂

  6. Geplaatst door sadiye aan 18-02-2009

    en in het engels is het icing 😀

  7. Geplaatst door prinsesje_bloom aan 14-09-2009

    Word dit hard of blijft het zacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.