Gekleurde bonbons

2014-08-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 300 gram gepelde en fijn gemalen amandelen
    - 50 gram poeder suiker
    - paar druppels citroen extract
    - 50 gram gesmolten margarine/roomboter
    - 3 repen witte chocolade a 75 gram
    - paar druppels rode kleurstof
    - paar druppels groene kleurstof

Werkwijze

Stap1

Meng de zeer fijn gemalen amandelen met de poedersuiker, boter, citroen smaak.

Verdeel het mengsel in 2 stukken en doe in iedere helft de kleur erbij en vermeng dit goed.

Zo krijg je een rose en een groene mengsel.

Leg dit op de rug van de snijplank (is schoner), en maak/druk er staven van.

Zet dit voor 10 min in de diepvries, zodat de amandelen verhard worden.

Smelt in de tussentijd de chocola au bain marie.

Haal de amandel staven uit de diepvries en besmeer ze rooyaal met chocola in totdat alles bedekt is.

Neem een vork en ga over de chocola heen zodat je de strepen erin krijgt.

Doe het weer voor 20 minuten in de diepvries en als het hard geworden is snijd je het in stukken.

Heerlijk en lekker makkelijk!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.