Gevuld bladerdeeg met gehakt

2005-10-28
  • Porties : 20
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Dit heb je nodig:
    2 pakjes diepvries bladerdeegplakjes á 10 stuks;
    1/2 ui;
    20 ontpitte groene olijven;
    5 takjes verse koriander;
    500 gram rundergehakt;
    zout en zwarte peper;
    5 eetlepels zonnebloemolie;
    1 klein blikje tomatenpuree;
    gemalen komijn.

Werkwijze

Stap1

Zo maak je het:

*Laat het bladerdeeg ontdooien. Rasp de ui fijn, snijd de olijven in stukjes en de koriander fijn;
* Braad het gehakt in de olie aan met de ui, het zout en de zwarte peper (naar smaak). Voeg tomatenpuree, olijven, koriander en gemalenb komijn naar smaak toe en bak alles even mee;
* Laat het gehaktmengsel afkoelen en verwarm de oven voor tot 180 graden C;
* Vul de plakjes bladerdeeg met het gehaktmengsel; bestrijk de helft van elk bladerdeegvelletje met het gehaktmengsel en sla de andere helft eroverheen. De vormen kunnen drie- of rechthoekig zijn. Druk de zijkanten met een vork dicht;
* Bak de gevulde bladerdeegpakketjes goudbruin in de oven af.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 51
Beoordeel dit recept

51 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door fati aan 29-10-2005

    lekker he,ik ben ze nu aan het maken,en heb champione soep er bij gamaakt,

  2. Geplaatst door amientje aan 31-08-2007

    lekker hoor

  3. Geplaatst door sadiye aan 05-12-2008

    hmm lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.