Gevulde courgette
2006-12-04- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 10 a 12 stuks
Ingrediënten
- 2 courgettes
350 gr gehakt
zout peper
een teentje knoflook
ev. nog kruiden naar smaak
Werkwijze
Stap1
snipper het teentje knoflook
bak het samen met het gehakt
roer het flink door zodat het gehakt korrelig wordt ( rullen)
doe er naar smaak zout en peper bij
snijdt de courgettes in 5 a 6 stukjes en schil m
zet een pannetje met water op het vuur en laat het water koken
doe hier de courgettes in en laat 2 min blancheren ( dus beetgaar worden)
haal de courgettes uit het water en spoel af met koud water
hol ze dan uit met een lepel en vul met gehakt mengsel
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door lekkerbek aan 08-12-2006
hoi sjaahida wat doe je als je de courgette gevuld hebt moet het dan niet even in de oven???
Geplaatst door sjaahida aan 11-12-2006
hoi, nee het zijn zeg maar hapklare porties die je gewoon zo eet.
Ze zijn beetgaar dat hoort zo daardoor smaakt het lekker fris.Dus heel weinig werk