Gezonde tonijn Salade

2005-11-23
  • Bereidingstijd : 20m
  • Kooktijd : 20m
  • Klaar in : 50m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Rijst
  • - 1 kilo aardappels
  • - gekookte eieren
  • - blikje mais
  • - tonijn
  • - augurken in blokjes
  • - tomaten en komkommer
  • - slasaus
  • - zout
  • - olijven

Werkwijze

Stap1

kook de aardappels en snij ze in kleine blokjes, kook de rijst 10 min gaar en breng je het naar smaak dan schep je het in een soep kom dan plaats je de kom op zijn kop op een bord zodat de rijst eruit glijd en heb je een mooi bol in de midden.tonijn in stukken, dan kan je de komkommer, aardappels, tomaten, mais, augurkjes, olijven, eieren in 4 stukjes, doe dit in de bord aan de zijkand van de rijst mooi omheen, slasaus bij.

verder kan je zelf bepalen wat je er bij wilt doen zoals zilveruitjes

tip:de rijst kan je ook mengen met tonijn of mais

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 41
Beoordeel dit recept

41 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (12)

  1. Geplaatst door Classy Lady aan 25-11-2005

    Ziet er prachtig eruit!

  2. Geplaatst door miss ikkie aan 13-12-2005

    ziet er lekker uit maar ik heb het idee dat je echt te veel eieren hebt gebruikt. want jah meestal neemt eetje niet zo veel eieren toch. ik weet het bord is wel groot dus voor meer mensen bedoeld maar toch te veel eieren… dus heb je geen tips wat je erbij kan doen. dus dat je bijvoorbeeld de helft eieren doet en de andere helft iets anders. maar ziet er wel lekker uit hoor

  3. Geplaatst door sami aan 16-01-2006

    LEKKER MEID.

  4. Geplaatst door bollebuik aan 04-02-2006

    miss ikkie, ja dat dacht ik ook. je kan komkommer in de plaas doen en asperges opgerold in gerookte zalm als je dat lust. dus eerst tomaatje, komkommer en dan asperge en zo ga je verder.

  5. Geplaatst door nour aan 08-04-2006

    welke slasaus gebruik je

  6. Geplaatst door nour aan 08-04-2006

    en kan je het ook als voorgerecht severen want dat ik wil namelijk doen

  7. Geplaatst door faridaeten aan 16-01-2007

    Ziet er lekker uit,ik gebruik 3 eiren in zelf de bord,tomaten stukjesen komkomer stukjes van zijkand van de bord en ziet vol bord zoals de foto,en over de saus : ik doe mayonaise met zout,olie, azijn en goed roeren dat was het. En komt heerlijk en mooi decoratie. Ik heb gisteren gedaan ,ik ben een niewe lid bij jullie ,salamou3lijkoum dames.

  8. Geplaatst door Sammy aan 26-04-2007

    Het ziet er prachtig uit! Heel mooi!

  9. Geplaatst door miss ikkie aan 13-09-2007

    welke slasaus gebruiken jullie meestal

  10. Geplaatst door Hoceimatje aan 02-10-2007

    De rijst is onderaan en de augurken dan en mais?

  11. Geplaatst door Samira82 aan 16-01-2008

    Zier er mooi uit en lekker ook. Waarom zegt iedereen dat het teveel eieren zijn ?? Het zijn er maar. 1 meer maakt toch niets uit haha

  12. Geplaatst door karakter aan 24-11-2008

    mmmmmm, jammie heerlijk ga ik zeker maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.