Groenten kipburger

2009-09-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • half kilo kipgehakt,
    2 uien,
    1 geraspte wortel,
    1paprika
    beetje peterselie,
    kipruiden,
    80gr paneermeel,
    zout,
    peper,
    beetje Ras el hanout

Werkwijze

Stap1

uien, paprika en geraspte wortel bakken in olie, dan meng je alles samen en goed kneden (dat beetje hard word) en balletjes vormen en wat drukken met je handen.
klaar
wasalam

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009

    hmm lekker 😀

  2. Geplaatst door akhiras aan 09-09-2009

    en wat doe je met het gehakt

  3. Geplaatst door melahat aan 09-09-2009

    gehaktburger: halfkilo gehakt,1grote ajuin, kosber, peterselie, 1paprika, paneermeel, zout, peper, raselganoet, komijn.goed kneden

  4. Geplaatst door charmoula aan 08-12-2009

    uhm neem me niet kwalijk maar ales je het goed gekneedt hebt moet je het dan bakken in olie of wat???????????

    een beetje halve werk zet je hier neer…

  5. Geplaatst door melahat aan 14-04-2010

    in olie waar moet je anders bakken charmoula??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.