Hete tomaten saus

2006-05-19
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 spaanse pepers groene of andere soort
    1 blikje tomaat op sap
    4 tenen knoflook
    zout ,een klein theelepel sambal
    8 eelepels olie

Werkwijze

Stap1

Je pakt een pannetje en doet daar de 8 eetlepels olie erin, dan bak je pepers tot die een bruin kleurtje krijgen. Dan haal je ze eruit en gooi je de tomaten op sap met de knoflook die in dikke reepjes hebt gesneden, en de zout erbij en bak je de tomat op hoog vuur, niet aanlaten branden.

Dan hou je een beetje over, als je ziet dat de tomaat een dikke saus is geworden. Dan doe de gas uit, maar niet aan branden. Die laat je afkoelen en dan schil je pepers en doe di een food procesor met de tomaat en de sambal. Hou rekening met de zout. Dan is je saus klaar. Heerlijk op de pizza en kaas erbij of met alleen brood of met de gebakken mullet of met chips je kan alle kanten op.

ik hoop dat het lekker is en het is eenvoudig

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

  • Tunesische-brik

    Tunesische brik

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Tunies koekje

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.