Koekjes van cornflakes

2015-01-14
  • Opbrengst : 20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 100 gram melkchocolade
  • 150 gram pure chocolade
  • 15 gram margarine
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram cornflakes
  • 20 kleine papieren cakevormpjes

Werkwijze

Stap1

Smelt in een pannetje de chocolade en margarine au bain marie (hang het pannetje boven een grotere pan met water dat tegen de kook aan gehouden wordt).

Voeg de vanillesuiker toe en meng de chocolade goed. Haal de pan van het vuur en laat deze iets afkoelen. Voeg de cornflakes toe. Leg de cakevormpjes op een schaal, lepel er wat van het mengsel in en zet de schaal in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

Serveer de koekjes koud

dit recept is voor 20 stuks

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 18
Beoordeel dit recept

18 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee

Reacties (2)

  1. Geplaatst door ceuta aan 26-10-2005

    lekker wil deze ook maken met lhied inchallah

  2. Geplaatst door Boo aan 01-11-2005

    Deze zijn zeker lekker maar mag ik je nog een tip geven meid. Het is ook erg lekker om er amandelen of eventueel muesli aan toe te voegen….HEERLIJK ik ga ze morgen ook maken Insha’Allah De amandelen moet je dan schillen en lichtjes bakken en ze daarna met een mes in grove stukjes hakken. Je kunt zelf een beetje bepalen hoeveel je erin doet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.