Kokos-koekjes

2006-01-12
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 glazen suiker
    3 zakjes kokos (375 gram)
    3 eieren

Werkwijze

Stap1

eieren met de suiker goed vermengen.

Kokos toeveoegen en even laten staan.

Met je duim en je wijs en middelvinger, steeds een beetje kokos pakken en als een bergje op bakpapaier zetten.

voor ongeveer 10 miunten tot 15 min. in de oven op 190 graden.

laat ze even hard worden na het bakken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 36
Beoordeel dit recept

36 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (24)

  1. Geplaatst door IngridSaida aan 13-01-2006

    Lekker hoor……ik ken ze wel maar ik heb ze nog nooit gemaakt. Wat is de maat van de glazen suiker die je gebruikt? Theeglazen?

  2. Geplaatst door sami aan 16-01-2006

    MOET JE SUIKER EN EIEREN MIXEN OF NIET.
    WAT ZIJN DIE RODE EN GROENE BOVEN DE KOEKJES.

  3. Geplaatst door jamila29 aan 20-01-2006

    Toen ik bolletjes wilde maken, vielen het deeg steeds uit elkaar. Hoe komt dit?

  4. Geplaatst door sara6 aan 27-01-2006

    heee echt toevallig zag dit recept toen straks bij choumicha!!

  5. Geplaatst door jamila29 aan 04-03-2006

    Madamecuisine, kun je asjeblieft een antwoord geven op mijn vraag?

  6. Geplaatst door ellouisa aan 05-03-2006

    als ze uit elkaar vallen heb je misschien te kleine eieren gebruikt. De eieren zorgen voor de binding namelijk. Klop nog een ei los en voeg een beetje ervan toe tot je bolletjes kan maken di eniet uit elkaar vallen.

  7. Geplaatst door jamila29 aan 06-03-2006

    Dank je wel lieverd voor het antwoord.

  8. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 07-03-2006

    Je moet nadat je alles gemengd hebt, het mengsel even een paar minuten laten staan, dan wordt het steviger.

  9. Geplaatst door kokotje aan 03-08-2006

    Wat voor glazen gebruik je? kun je het ook in gram uitdrukken voor mij 😉
    En bedoel je 375 gram kokos in totaal of 3keer 375 gram?

    Please antw!

    Liefs

  10. Geplaatst door kokotje aan 06-08-2006

    kan iemand antw geven?
    ik wil ze egt graag maken!!

  11. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 06-08-2006

    Ik gebruik een glas waarin 200 ml water in kan. En ik bedoel 3 zakjes van elk 125 gram, dus in totaal 375 gram

  12. Geplaatst door kokotje aan 09-08-2006

    shokran!!

  13. Geplaatst door Belgica aan 04-09-2006

    Ik heb ze gemaakt. de smaak is goed maar toen ik ze in de oven had gedaan, vielen ze uit elkaar, KAN IEMAND MIJ VERTELLEN HOE DIT KOMT???

  14. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 04-09-2006

    je meot het deeg even alten staan voordat je het in de oven doet.
    En wat ik bij alle koekjes die ik maak is:

    Eerst een testkoekje in de oven, en dan kijken hoe het resultaat is.

  15. Geplaatst door 311276 aan 20-10-2006

    Bij mij werden ze plat toen ze eenmaal in de oven zaten, terwijl ik het deeg van te voren wel even heb laten staan. Ik heb toen maar wat meel bij het deeg gedaan om het te binden, en toen bleven ze wel in vorm. Is dat goed?

  16. Geplaatst door salima aan 28-04-2007

    hmmmmm ze zien er heerlijk uit
    ik heb ze ook een keer gemaakt maar toen vielen ze in de ove uit elkaar, maar nu weet ik dus hoe dat dan komt.
    tbarkellah

  17. Geplaatst door amthienza aan 08-10-2007

    Hoi madam,

    Vraagje wanneer doe je de gekleurde kersjes op? als het na het bakken is blijven ze wel plakken?
    Ik wil ze morgen maken hoop inshallah dat ik snel antwoord krijg 🙂

  18. Geplaatst door sihamkleuter aan 08-10-2007

    Ik doe ze altijd voor dat ze de oven ingaan erin

  19. Geplaatst door amthienza aan 10-10-2007

    dank je wel sihamkleuter 🙂 ik ga ze nu maken

  20. Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007

    ik maak deze koekjes al jaren met feesten e.d.Als je het deeg een poosje laat staan zet het dan ik de koelkast. In die tijd maak je een ander beslag voor koekjes. Ik zelf maak vaak 3 of 4 soorten deeg achter elkaar, zet alles een poosje in de koelkoest. Verwarm de oven en was eerst alles af. Begin dan in een lekker opgeruimde keuken pas met de koekjes te bakken. Gaat lekker snel omdat de oven dan warm is en als je klaar bent heb je alleen nog maar de bakblikken af te wassen en kun je van je koekjes gaan genieten met een lekker glas thee of een bakkie koffie

  21. Geplaatst door souma aan 06-12-2008

    kadilin lukt het dan wel met die 3 4 soorten
    alvast bedankt

  22. Geplaatst door souma aan 06-12-2008

    ik heb deze koekje gemaakt is mij prima gelukt alhamdolilah
    danke madame cuisine

  23. Geplaatst door sadiye aan 25-07-2009

    heerlijk hhm ga zeker proberen

  24. Geplaatst door sadiye aan 25-08-2010

    lekker makkelijk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.