Kokoscake

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 blik Kokosmelk van 400ml
    300 gr bloem
    175 bruine suiker
    4 eieren
    1 eetlepel boter

Werkwijze

Stap1

Vermeng de kokosmelk met suiker.Roer goed tot alle suiker is opgelost.

Roer de boter tot room en voeg een voor een de eieren toe.

Roer de gezeefde bloem erdoor en vervolgens de kokosmelk blijf daarbij steeds goed roeren.

Verwarm de oven voor op 220c of stand 5

Beboter een ovenschaal of een kleine cakevorm.

Vul deze met het beslag en zet de vorm een half uur in de oven.prik met een satepen in de cake om te zien of deze al gaar is.wanneer pen schoon uit het gebak komt is dit het geval.

Laat cake in vorm afkoelen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door elviarr aan 23-08-2008

    de rechtere cake heb ik wat stukjes chocolade toegevoegd

  2. Geplaatst door najia aan 15-09-2008

    is het bruine basterd suiker

  3. Geplaatst door elviarr aan 16-09-2008

    Ja, Sorry het is bruine basterd suiker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *