Lams koteletten met honingsaus

2014-08-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kilo lams koteletten
    - 1 potje pizza kruiden of Italiaanse kruiden (AH)
    - Zeezout
    - 1 potje honing

Werkwijze

Stap1

Leg de koteletten op een snijplank en sla ze met de vleeshamer zodat de kruiden er goed intrekken.

Bestrooi ze met zeezout en de Italiaanse kruiden en laat dit een paar uur trekken in de koelkast.

Neem de grill pan ( ik heb er 2 ben je sneller klaar) en laat deze goed heet worden op het vuur.

Verwarm je oven voor op 250 graden.

Grill de koteletten aan beide kanten mooi bruin en doe ze in een ovenschaaltje en bestrooi ze rijk met honing en doe deze in de oven (200 graden)

Max 5 minuten.

Ga nu verder met de volgende koteletten grillen, tot je klaar bent.

Leg ze op een bord en strooi de overgebleven honing van het ovenschaaltje erover heen.

Serveer met een slaatje of groente.

Ik heb de spruiten en de prei gestoomd met een paar blaadjes laurierblad.

Maar je kan natuurlijk allerlei variaties nemen.

Eet smakelijk!! 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.