Lasagna met geitenkaas en spinazie

2006-09-28
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingrediënten:
    olijfolie
    ui
    knoflook
    rundergehakt
    verse spinazie
    geitenkaas
    lasagnebladen

Werkwijze

Stap1

Bereiding:

  1. verhit olijfolie, bak hierin ui tot hij glazig is, en voeg dan uitgeperste knoflook toe en gehakt.
  2. bak tot het gehakt rul is, zet het dan even apart.
  3. verhit weer olijfolie, roerbak hierin verse (of diepvries) spinazie tot het meeste vocht eruit is.
  4. voeg de geitenkaas toe, en bak nog totdat het een mooi mengsel is.
  5. vet een ovenschaal in, leg hierin een laagje gehaktmengsel, dan lasagnebladen, dan een laagje spinaziemengsel, dan weer lasagnebladen, dan weer gehaktmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen. Strooi er geraspte kaas over.

De lasagnbladen moet je ffe kijken op de verpkaking of je die moet voorkoken of niet. Want dat verschilt per pak.

eet smakelijk Homisa 😉

ps. als ik het maak, zal ikw el een foto toevoegen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door homisa aan 28-09-2006

    thanxssss..
    ik laat je het je wel weten hoe het heeft gesmaakt…
    boesa choekran bezaf

  2. Geplaatst door homisa aan 01-10-2006

    salaam
    hij was super heb het 2 keer gemaakt. de tweede keer heb ik het met filo daag gemaakt en dat is ook heel lekker… choekran…groetjes

  3. Geplaatst door sihamkleuter aan 02-10-2006

    oooeh nu heb ike rook weer zin in.
    Ik zal het oook een keer met filodeeg proberen.
    bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.