Maakouda

2012-02-23
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 7 grote aardappels
    koriander  1 eetlepel
    peterselie 1 eetlepel
    zout ( naar eigen smaak)
    peper( naar eigen smaak) ik doe meestal een half desert lepeltje
    komijn 1/2 desert lepeltje
    1 teentje knoflook
    meel
    eieren
    olie

Werkwijze

Stap1

kook de aardappels tot ze zacht zij, prak ze dan en voeg de knoflook, kruiden, 1 ei er aan toe. prak dit samen.

maak dan zoals op de afbeelding een ronde vorm niet te dun. daarna klop je 2 eieren doe je ze hier doorheen dan door de meel en dan frituur je ze

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Reactie (1)

  1. Geplaatst door selwa31 aan 18-02-2013

    deze zijn heel lekker ik maar ze als er vis op het menu staat mijn kids en man zijn er dol op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.