Makkelijke cake

2007-02-05
  • Porties : niet geteld
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingredienten:
    4 eieren
    1 glas olie
    1 glas melk
    1 bakpoeder
    1 vanille suiker
    1 glas suiker
    3 glazen zelfrijzend bakmeel
    Voor dit recept gebruik ik een glas van 200 ml
    Ik gebruik een ronde bakblik .

Werkwijze

Stap1

De oven voorverwarmen op 160 graden tijdens het maken van de cake.

Bereiding:

suiker, eieren, olie, melk, vanillesuiker goed mengen.

dan doe je de bakpoeder bij de meel en hussel door elkaar.

dan de meel glas voor glas door de mengsel.

de volgende glas meel pas erin doen als de vorige is opgenomen door de eimengsel.

dan vet je de bakblik in en bestrooi met meel.

dan doe je de bakblik in de oven in het midden op 160 graden voor 45 minuten.

als de cake klaar is kun je een lekkere glazuur erop doen wel even wachten tot de cake is afgekoeld.

ik hoop dat ie lukt dames

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (8)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 05-02-2007

    je kan ook gewone bloem gebruiken, is makkelijker vind ik zelf. gewoon presies het zelfde en dan ongeveer 250 a 300 gram bloem. heel lekker en makkelijk

  2. Geplaatst door najou aan 05-02-2007

    ik neem liever zelfrijzende bakmeel wordt de cake veel luchtiger door
    tenminste dat is mijn ervaring

  3. Geplaatst door miss ikkie aan 05-02-2007

    eerlijk gezegd hebik nooit zelf rijzende bakmeel gebruikt. vandaar mijn ervaring hahah..

  4. Geplaatst door najou aan 06-02-2007

    moet je zeker een keer proberen je zult zien dat er best wel verschil in zit

  5. Geplaatst door Cindarella aan 08-02-2007

    Lekker makkelijk. Ga het zeker proberen..

  6. Geplaatst door kauthar aan 01-09-2007

    haha ik en bakken ik ben benieuwd als ik het kan dan kan iedereen het!!!!

  7. Geplaatst door nissa aan 17-10-2008

    ag meid het lukt je wel

  8. Geplaatst door manna aan 23-01-2009

    het is leekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.