Marokkaanse tonijnsalade

2008-10-05
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 gepelde tomaten (onderdompelen in kokend water en het velletje er af halen), in kleine stukjes gesneden
    3 middelgrote, vastkokende aardappelen, geschild en gekookt in water met wat zout; in blokjes gesneden
    1 blikje tonijn in olie, uitgelekt en in stukjes
    een beetje fijngehakte platte peterselie
    een vinaigrette, gemaakt van olijfolie, azijn, zout en peper
    zwarte olijven.

Werkwijze

Stap1

Doe alle hier bovenstaande ingredienten in een kom, schep voorzichtig door elkaar.

Zet in de koelkast tot de salade goed koud is.

Decoreer met de zwarte olijven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Ja
  • Gluten

    Ja
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008

    lijkt me lekker en eenvoudig ik ga het insjhallah uitproberen ,en je kan er wat groente bij doen hmmm lijkt me een goed idee.dankjewel schat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.