Mediterrane spaghetti

2006-07-26
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak koolvis
    1 ui
    2 teentjes knoflook
    Half blikje ansjovis
    Zout en peper
    Olijfolie
    1 pot bertolli rustico 'Mediterrane groenten'
    500 gr broccoli
    1 pak spaghetti

Werkwijze

Stap1

Snijd de ui fijn en bak deze met de knoflook en ansjovis in olijfolie. Kook de spaghetti met wat zout gaar.

Snijd de broccoli in roosjes en kook deze gaar. Doe de koolvis bij de ui en ansjovis en voeg wat zout en peper toe.

Doe de deksel op de pan en laat 10 minuutjes stoven. Voeg dan de saus toe en laat nog even doorwarmen.

Serveren met de spaghetti en broccoli.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door amina12 aan 28-10-2006

    sowwwwwwwwwm ziet er echt lekke uit ik ga vragen of me moeder het wil makken!!!!

  2. Geplaatst door sadiye aan 03-09-2009

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.