Sinaasappelcake een makkelijke recept

2018-03-09
  • Opbrengst : 1 cake
  • Kooktijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Deze sinaasappelcake is pas een makkelijke cake om te maken, mix alle ingrediënten samen en bak vervolgens. Ja, zo eenvoudig is het. De cake is heerlijk luchtig en zit vol met de fruitige sinaasappelsmaak.

Ingrediënten

  • - 4 eieren
  • - Rasp van 1 sinaasappel
  • - 1 glas sinaasappelsap
  • - 1 glas zonnebloemolie
  • - 1 bakpoeder
  • - 2 glazen meel
  • - 1 glas suiker
  • - 1 zakje vanillesuiker

Werkwijze

Stap1

Bakblik invetten en bestuiven met meel oven voorwarmen op 180 gr.

Mix de eieren goed met de suiker en de vanillesuiker erbij, daarna de olie en de sap erbij en de rasp. Als laatste de meel en de bakpoeder goed mengen en giet in je bakblik. En schuif in oven en bak af in zon 45 min.

Decoreer naar keuze

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 19
Beoordeel dit recept

19 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.