Pindamaantjes

2005-10-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 250 gram pindakaas met nootjes
    175 gram suiker
    1 ei
    1 tl vanille essence
    75 ml melk
    50 gram bloem
    75 gram gehakte ongezouten pinda's

Werkwijze

Stap1

alles mengen met mixer, behalve gehakte pinda's. Die op het laats erdoor mengen.

Ik heb met een vormpje koekjes gestoken en toen afgebakken. Je kunt het ook op een bakplaat doen en dan vierkantjes ofzo inkerven met een mes.

Afbakken op 160 graden voor 15 minuten. Af laten koelen op rooster.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.6 / 5)

4.6 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door ceuta aan 31-10-2005

    zo klinkt simpel.Thxx

  2. Geplaatst door Jamila29 aan 23-12-2005

    Hoeveel koekjes krijg je ongeveer van al die koekjes recepten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.