Pizza
2007-07-26- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 3 uien
2 tomaten
350 g gehakt
1 1/2 paprika
eventueel, olijven of champignons
Werkwijze
Stap1
Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:
1 eetlepel suiker,
2 eetlepels zout,
1 glas warme melk,
1/2 blokje gist,
1 eetlepel boter,
en maak het af met water tot een soepel deeg.
Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.
Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.
Besmeer het deeg met een klein beetje olie,
en smeer wat tomaten puree op het deeg.
Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.
Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.
Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.
Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.
En smullen maar!!
Gemiddelde waardering
(3.6 / 5)
25 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door salima1 aan 02-08-2007
ziet er goed uit.
Geplaatst door halima890 aan 19-09-2007
ziet er lekker uit
Geplaatst door asiamoslima aan 06-10-2007
Ik ga het zodadelijk maken. Ik laat je weten hoe het geworden is…
Geplaatst door salima1 aan 23-12-2007
heerlijk is het zeker!!
Geplaatst door Khadija1 aan 22-08-2008
ik heb het gemaakt het is super lekker bedankt voor het recept meid!
Geplaatst door sadiye aan 13-12-2008
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Geplaatst door med aan 25-12-2008
maar moet het gehakt eerst ff worden gekookt?
Geplaatst door cheba_tourirtia aan 31-12-2008
dat word dus morgen lekker pizza maken
Geplaatst door Hajaar aan 26-02-2009
Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….
Geplaatst door Hajaar aan 26-02-2009
Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….
Geplaatst door fatihaoemromaisae aan 30-07-2012
IK VRAAG ME AF OF DE GEHAKT NIET GEBAKKEN HOEFT TE WORDEN. DOE JE DIE ER ZO RAUW OP HET DEEG?