Pizza

2007-07-26
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 uien
    2 tomaten
    350 g gehakt
    1 1/2 paprika
    eventueel, olijven of champignons

Werkwijze

Stap1

Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:

1 eetlepel suiker,

2 eetlepels zout,

1 glas warme melk,

1/2 blokje gist,

1 eetlepel boter,

en maak het af met water tot een soepel deeg.

Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.

Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.

Besmeer het deeg met een klein beetje olie,

en smeer wat tomaten puree op het deeg.

Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.

Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.

Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.

Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.

En smullen maar!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 25
Beoordeel dit recept

25 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (11)

  1. Geplaatst door salima1 aan 02-08-2007

    ziet er goed uit.

  2. Geplaatst door halima890 aan 19-09-2007

    ziet er lekker uit

  3. Geplaatst door asiamoslima aan 06-10-2007

    Ik ga het zodadelijk maken. Ik laat je weten hoe het geworden is…

  4. Geplaatst door salima1 aan 23-12-2007

    heerlijk is het zeker!!

  5. Geplaatst door Khadija1 aan 22-08-2008

    ik heb het gemaakt het is super lekker bedankt voor het recept meid!

  6. Geplaatst door sadiye aan 13-12-2008

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  7. Geplaatst door med aan 25-12-2008

    maar moet het gehakt eerst ff worden gekookt?

  8. Geplaatst door cheba_tourirtia aan 31-12-2008

    dat word dus morgen lekker pizza maken

  9. Geplaatst door Hajaar aan 26-02-2009

    Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….

  10. Geplaatst door Hajaar aan 26-02-2009

    Ik zal het ook eventueel proberen!!! lijkt me heerlijk!!!….

  11. Geplaatst door fatihaoemromaisae aan 30-07-2012

    IK VRAAG ME AF OF DE GEHAKT NIET GEBAKKEN HOEFT TE WORDEN. DOE JE DIE ER ZO RAUW OP HET DEEG?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.