Pizzabroodjes

2009-08-27
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • pitabroodjes
    kant en klare macaronisaus (pot)
    tonijn uit blik
    champignons
    paprika´s
    geraspte kaas
    oregano of pizzakruiden

Werkwijze

Stap1

Snijd de pitabroodjes overdwars door zodat je 2 bodempjes krijgt.
Smeer de broodjes nu in met de kant en klare saus.
Hierop verdeel je de tonijn, champignons en paprika.
Strooi er nu kaas en orgegano/pizzakruiden over heen en bak de pizzatjes af in de over op ± 200 graden.

Ipv. pitabroodjes kun je ook afbakpistoletjes gebruiken. Snij deze door en hol ze een beetje uit.
Je kunt met de ingredienten eindeloos naar eigen smaak combineren.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door koken20 aan 29-08-2009

    lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.